HR asszisztens
Hatvan

HR asszisztens

Szívesen kipróbálnád magad toborzási és kiválasztási területen és néznél szembe új kihívásokkal? Ha ráérsz legalább heti 3 napot ez a pozíció kiváló lehetőség pályakezdőként gyakorlati tapasztalatszerzésre.

Légy Te is a hatvani Bosch csapatának tagja! 
Robert Bosch Elektronika Kft.
Adminisztrátor egészségügyi területen
Budapest IX.1874Ft/óra

Adminisztrátor egészségügyi területen

Szeretnél tapasztalatot szerezni irodai környezetben? Most lehetőséged van bepillantást nyerni egy államigazgatási szerv működésébe különféle adminisztratív feladatok ellátásán keresztül, ráadásul mindezt tanulmányaidhoz igazodva, rugalmas beosztásban teheted! Ne gondolkozz sokáig, jelentkezz még ma!

Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ
Gyártástámogató gyakornok
Oroszlány2345Ft/óra

Gyártástámogató gyakornok

Szerezz releváns tapasztalatot, kamatoztasd ismereteidet és keress jól már diákként! Engedd, hogy beszippantson a Veolia!

Veolia Water Hungary Kft.
Árufeltöltő munka a Balatonon
Balatonszabadi1952Ft/óra

Árufeltöltő munka a Balatonon

Balatonszabadin található szupermarketbe keresünk árufeltöltő feladatokra diákokat a nyári időszakra! Ha mindig ki akartad próbálni, milyen a Balatonnál dolgozni, itt a remek alkalom, kapcsold össze a munkát a kikapcsolódással!

People Data Services Intern
Budapest XIII.2035Ft/óra

People Data Services Intern

Would you like to work with people? Do you thrive in collaborative environments, working alongside diverse and hardworking individuals? Are you also fluent in English?
 
Join BP to unleash your potential and develop your career in an encouraging, forward-thinking environment!
BP BSC Kft.
Toborzás-kiválasztási gyakornok
Budapest VII.1875Ft/óra

Toborzás-kiválasztási gyakornok

Érdekelnek a toborzási és kiválasztási folyamatok? Szívesen próbálnád ki magadat ilyen területen és néznél szembe új kihívásokkal? Ezúttal budapesti Blaha Lujza tér közelében található irodánkba keresünk új kollégát. A feladat kiváló lehetőség HR tanulmányok mellett gyakorlati tapasztalatszerzésre.

Légy Te is a budapesti csapatunk tagja!

Mind-Diák Szövetkezet